Over Tranquillo

Duurzame, fair trade en betaalbare fashion? Het Duitse Tranquillo maakt het! Perfecte fit & kwaliteit, heerlijke materialen en goed te mixen en matchen.

Sinds 2004 brengt Tranquillo elk jaar twee kleurrijke collecties uit met duurzame, eerlijke en betaalbare mode.

Het grootste deel van de collectie wordt gemaakt van biokatoen met het GOTS keurmerk. Katoen met dit keurmerk voldoet aan de strengste voorwaarden voor organische productie met een minimale impact op het milieu. Daarnaast garandeert GOTS eerlijke productie: deze vindt plaats onder veilige omstandigheden, zonder uitbuiting of kinderarbeid en werknemers krijgen een eerlijk loon.

Andere duurzame materialen die Tranquillo verwerkt in haar collecties zijn EcoVero (de duurzame versie van viscose), knitwear van biokatoen (met GOTS-label), Nicky velours (van biokatoen en gerecycled polyester, eveneens GOTS gecertificeerd) en fleece van gerecycled polyester.

Tranquillo valt goed op maat voor de Nederlandse vrouw. De maatvoering loopt van maat XS t/m XL.
Verkooppunt worden?


Wij zijn altijd op zoek naar leuke verkoopadressen. Wil je een of meerdere van onze merken verkopen? Bel of mail ons voor het maken van een inkoopafspraak of het aanvragen van een B2B account.