Duurzame, fair trade en betaalbare fashion? Het Duitse Tranquillo maakt het! Perfecte fit & kwaliteit, heerlijke materialen en goed te mixen en matchen.

Tranquillo is het bewijs dat modieus, fair en eco prima samengaan. De collectie wordt fair trade geproduceerd en is gemaakt van duurzame stoffen zoals jersey van biokatoen (met GOTS keurmerk), EcoVero, Tencel en MicroModal®.

Verantwoord produceren is bij Tranquillo geen modegril. Hun hart voor mode gaat hand in hand met een hart voor mensen. Ze zijn trots op hun eigen fabriek in India en de andere kleinschalige fabrikanten met wie ze al jarenlang samenwerken. De productie vindt altijd plaats onder veilige omstandigheden, zonder uitbuiting of kinderarbeid en werknemers krijgen een eerlijk loon.

Bij Tranquillo streven ze naar duurzaamheid bij elke beslissing die ze nemen. Zo zijn ook hun verpakkingen duurzaam. Deze zijn gemaakt van bioplastics van maïs en zijn 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar.

Eerlijke en duurzame mode in optima forma, dat is waar Tranquillo voor staat. Niet alleen qua eerlijke productie en duurzaamheid zit je goed bij Tranquillo: het merk hanteert ook scherpe retailprijzen en biedt je een interessante marge van 2.8.

Tranquillo valt goed op maat voor de Nederlandse vrouw. De maatvoering loopt van maat XS t/m XL.