Over Princesse Nomade

Eerlijke en betaalbare kleding waar de vrouwelijkheid én vrolijkheid vanaf spat, dat is waar het Franse Princesse Nomade voor staat.

Het sprookje van Princesse Nomade begint in 2003 op de modebeurs in Parijs waar het door het modepubliek meteen enthousiast ontvangen wordt.

Het kleine Franse label maakt kleurrijke kleding met een opvallende eigen stijl. De bijzondere prints, kleurrijke stoffen en de mooie vrouwelijke pasvorm maken van het merk een echte eyecatcher. Hét handelsmerk van Princesse Nomade zijn de zelf ontworpen fantasierijke bloemen-, retro- en geometrische prints.

Al sinds het ontstaan werkt Princesse Nomade samen met een kleinschalig familiebedrijf op Bali in Indonesië. Door de hechte band die er tussen de ontwerpers en de werknemers in de fabriek is ontstaan, zijn goede werkomstandigheden en een eerlijk loon gegarandeerd. Ook kinderarbeid, discriminatie of uitbuiting zijn uitgesloten.

Princesse Nomade heeft niet alleen oog voor de sociale kant van de productie. Waar mogelijk pakken ze het zo duurzaam mogelijk aan. Zo wordt er voor de bedrukking van de stoffen biologisch afbreekbare inkt gebruikt en vindt het vervoer naar Europa plaats per schip.

Verkooppunt worden?


Wij zijn altijd op zoek naar leuke verkoopadressen. Wil je een of meerdere van onze merken verkopen? Bel of mail ons voor het maken van een inkoopafspraak of het aanvragen van een B2B account.