La Fiancée ontwerpt voor vrouwen van alle leeftijden die positief in het leven staan. Het Franse label staat bekend om z'n vrolijke en vrouwelijke kleding met exotische invloeden.

Bij La Fiancée geloven ze in slow fashion: de collecties zijn zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen zoals EcoVero en biokatoen.

Daarnaast wordt er op een zo verantwoord mogelijke manier geproduceerd met zo min mogelijk impact op het milieu.

Zo doen ze er alles aan om het gebruik van plastic te verminderen, afval te beperken en hun CO2 footprint zo laag mogelijk te houden door gebruik te maken van vervoer per schip.

Daarnaast doen ze aan upcycling: reststoffen worden gebruikt in nieuwe kledingstukken en accessoires, verwerkt als voering in tassen en verkocht als DHZ stoffen coupons.

 

Al sinds het ontstaan in 1994 werkt La Fiancée samen met dezelfde producent, een familiebedrijf in India.

Doordat ze nauw samenwerken hebben ze goed zicht op het productieproces en kunnen ze garanderen dat de werknemers onder goede werkomstandigheden hun werk doen en eerlijk betaald krijgen.

Door het uitgebreide assortiment is er een perfecte fit voor ieder figuur van maat 36 t/m 56.

Dus: ben je op zoek naar een merk waar kleur zorgt voor de vrolijke toets en eerlijke en duurzame productie een must zijn? Waar kwaliteit en comfort even belangrijk zijn als de perfecte fit? Dan ben je bij La Fiancée aan het juiste adres!